Dagarna när tid ges går att till att läsa hur andra gjort för att slippa göra deras misstag en gång till. Leta efter någon trygg och fungerande plats att lämna kvar båten. För i april flyger vi hem och då måste Sparven stanna själv utan att fullkomligt ruinera oss. Nalle har väl byggt om båten hundra gånger i huvudet, ibland när han inte märker att jag tittar på honom, ser jag hur han står med händerna i luften och mäter osynliga saker. Vad som för det blir av så blir det en ny sittbrunn och en hytt däruppe. Både som skydd för regn och sol. I det här skitvädret känns det främmande att vilja skydda sig mot sol, men den dagen kommer kanske också.

Nalle mönstrar av den 6:e oktober och har en knapp vecka på sig att svetsa det sista.

Därtill måste vi ha ner en elektriker, montera nya dieselspisen, en ny varmvattenberedare och uppdatera sjökortet. En liten lyftkran som kan lyfta mezanmasten som ramlade omkull när vi lyfte hela båten. Ja, det var ungefär det hela,
Samt vinna 1 miljon på något.😀

Advertisements