Om 23 dagar lämnar Sparven Gamleby och går söder över. Målet är så långt ner mot Portugal som möjligt. Jag vet av tidigare lärdomar att passa mig för att skriva vilken dag vi dyker upp vart. Alltså nöjer jag mig att bara ange söderut, även Karlskrona ligger syd om oss.😀

I första etappen går Nalle och vår gamle medseglare själva, känner någon mer sig sugen på en höstutflykt ner över Biscaya, så kan man höra av sig. 

Tre veckor senare måste dom vara tillbaka och då ligger i bästa fall Sparven och väntar på oss långt borta. 

Nalle jobbar en törn till och kommer hem i början på december och kring lucia drar vi allihopa. Jag ska vara tjänstledig och skepparn pappaledig, ty den som spar han har.

I morgon är det 22 dagar kvar och allt efter som börjar det bli mer realistiskt.

Vi ska faktiskt i väg igen.

Advertisements